מרק חזיר ופטריות כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר ומרק כרוב כבוש פטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בשר חזיר, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pierogi (כרוב כבוש תפוחי אדמה ופטריות), מרק כרוב כבוש, ו מרק כרוב כבוש.
הוראות
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שכל הלחות התאדתה.
מוסיפים את בשר החזיר, כרוב כבוש, מרק, שעורה, עלי דפנה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום ומבשלים עד השעורה הוא רך, על 30-45 דקות.