מרק חסה מוקצף עם פודינג בצל
מרק חסה מוקצף עם פודינג בצל נטול גלוטן, מרק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עוף, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק קנליני מוקצף, לחם גבינת בצל, ו לחם פודינג בצל וידאלי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח ואת ראשי החסה ואת blanch, ערבוב בעדינות עם רחפן תיל, במשך 3 דקות.
מסננים את החסה ושוטפים מתחת למים קרים. בעדינות לסחוט עודפי מים.
מעבירים את החסה, עדיין רטוב, לבלנדר ומחית עד חלקה.
במחבת קטנה, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה קלה, על 4 דקות.
במחבת גדולה, לשלב 2 כפות של חמאה עם בצל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 15 דקות.
להוסיף 1/4 כוס של ציר עוף פירה. בקערה בינונית, לטאטא את הביצה, ואז לטאטא בחלב פירה בצל. העונה עם 1/2 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ואגוז מוסקט. חמאה ארבעה ספלי קפה 8 אונקיה או ramekins גדול.
יוצקים את תערובת הבצל לתוך הספלים ומכסים בניילון נצמד.
הגדר מתלה עגול בסיר גדול, רחב.
הוסף מספיק מים כדי להגיע ממש מתחת למדף מבלי לגעת בו ולהביא לרתיחה. שים את הספלים על המדף. מכסים ואדים על אש נמוכה עד רפרפת הבצל בקושי להגדיר, על 22 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את שארית 1 כוס המניה לרתיחה.
להקציף את מחית החסה ומבשלים מעל חום מתון במשך 3 דקות.
להקציף את frache crme ומבשלים במשך 3 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף את הנותרים 3 כפות של חמאה. מתבלים במלח ופלפל.
דק לגרוס את שמורות 2 עלי חסה. כאשר פודינג נעשה, להיפטר לעטוף פלסטיק. לפזר את הבייקון וחסה קרועה מעל.
מגישים את פודינג ויוצקים את מרק החסה ליד השולחן.