קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק טאקו III

מרק טאקו III
מרק טאקו III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 234 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא עגבניות, בשר טחון, תערובת לתיבול טאקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . נסו טאקו שלישי: מרק טאקו קל, אין מרק טאקו זמן-לעשות מרק מהיר וקל כי הוא טעים ומוכן בעוד כמה דקות, ו מרק טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי, בקר טחון חום או טורקיה עם בצל קצוץ, ערבוב לעתים קרובות. לאחר בשר משחימים שומן ניקוז מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
מוסיפים עגבניות משומר, שעועית כליות, hominy, תיבול טאקו ותערובת רוטב סלט החווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ראנץ יבשתערובת רוטב ראנץ יבש
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
שעועיתשעועית
HominyHominy
3
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש נמוכה במשך שעתיים. (
4
הוסף 1 עד 2 כוסות מים במידת הצורך כדי להפוך את המרק עקביות הרצוי)
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מרקמרק
5
מצקת לתוך קערות מרק ומקשטים עם גבינת צ ' דר גרוסה מנה של שמנת חמוצה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."