מרק טורטיה מבשל איטי
מרק טורטילה בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 357 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלפיניו, אבקת צ'ילי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו מרק עוף טורטייה בישול איטי, מרק עוף טורטייה בישול איטי, ו מרק עוף טורטייה (סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף, עגבניות (ומיצים), שעועית, מרק, מים, בצל, שום, חלפיניו, כמון, ואבקת צ ' ילי בבישול איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות או על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
לחשוף את התנור האיטי ולהשתמש מלקחיים כדי להסיר את העוף מן הסיר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות לגרוס, ואז להחזיר את הבשר לסיר. מערבבים במיץ לימון. להתפורר כמה צ ' יפס טורטייה לתוך כל קערה ולכסות עם קצת מרק.
מגישים עם כוסברה וגבינה מגוררת.
למנה: קלוריות: 275; סה "כ שומן: 8 גרם; שומן רווי: 4 גרם; חלבון: 22 גרם; פחמימות סה" כ: 29 גרם; סוכר: 7 גרם; סיבים: 6 גרם; כולסטרול: 56 מיליגרם; נתרן: 364