קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

מרק טורקיה

מרק טורקיה
מרק הודו דורש בערך שעתיים ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 71 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני מגיש 8 ומחירו 1.68 $ למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם עלי דפנה, סלרי, גזר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו מרק הודו, מרק הודו תוצרת בית, וציר עצמות הודו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכנס מספרי מטבח לתוך הפגר ועשה כמה חתכים כדי להתחיל. לאחר מכן, השתמש בידיים כדי למשוך בזהירות את הפגר ל-4 או 5 חתיכות.
2
מערבבים את הפגר, הבצל, הגזר, הסלרי, הפטרוזיליה, השום, גרגרי הפלפל ועלי הדפנה בסיר. מכסים במים קרים (כ-7 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה. מבשלים כשעתיים, מדי פעם מורידים קצף או שומן מהשטח בעזרת כף גדולה או מצקת.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
יוצקים דרך מסננת רשת גדולה לסיר; להשליך את המוצקים. מצננים מעט, ואז מקררים במיכלים מכוסים עד 3 ימים או מקפיאים עד חודשיים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
צילום מאת אנדרו פרסל