מרק טלה ושעורה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו מרק טלה ושעורה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 128 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו גזר, סלרי, שעורה פנינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 78%. הציון הזה מוצק. נסו מרק טלה ושעורה, מרק טלה ושעורה, ו מרק טלה ושעורה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקיים בתנור איטי ומוסיפים חצי גזר, סלרי ובצל.
יוצקים מרק, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהם רכים, בערך 8 שעות.
מוציאים את השוקיים לפלטה, מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר. מסננים נוזלים לקערה גדולה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 5 שעות או למשך הלילה. כאשר הנוזל התקרר, הסר שכבת שומן מוצקה שנוצרת מעל.
מוציאים בשר מהשוקיים, משליכים את כל השומן והגרגיר.
חותכים טלה לחתיכות קטנות.
יוצקים נוזל נטול שומן לסיר גדול.
מוסיפים את יתרת הגזר, הסלרי והבצל. מערבבים טלה ושעורה. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים עד שהירקות והשעורה רכים, כ-30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים פטרוזיליה, אם רוצים, ומגישים חם.