תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר בקר ירקות איטי לבשל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 325 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-40 דקות. אם יש לך שום, בשר בקר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק ירקות בקר מבושל איטי, מרק ירקות ביריים איטי לבבי, ו ירקות מבשלים לאט-בשר-מרק שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט ירקות קפואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
3
מוסיפים ירקות מעורבים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות יותר או עד ירקות הם פריך במכרז.