תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר בקר ירקות איטי לבשל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 325 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-40 דקות. אם יש לך שום, בשר בקר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מרק ירקות בקר מבושל איטי, מרק ירקות ביריים איטי לבבי, ו ירקות מבשלים לאט-בשר-מרק שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 3-4 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט ירקות קפואים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות.
3
מוסיפים ירקות מעורבים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות יותר או עד ירקות הם פריך במכרז.