מרק ירקות בקר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, קטשופ, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק ירקות בקר.
הוראות
1
מבשלים בשר בשמן חם על אש בינונית גבוהה בתנור הולנדי גדול 6 עד 8 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים ירקות מעורבים קפואים, הבא 9 מרכיבים, ו 1 1/2 qt. מים, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-גבוה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 55 עד 60 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
3
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקוביית מרק עוף קנור.