מרק ירקות חריף עדשים
מרק עדשים חריף דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מרווה שפשף, עלי טימין, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: עדשים אדומים ומרק ירקות, מרק ירקות עדשים, ו מרק ירקות עדשים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חתוכים בצד למטה על תבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד צליעה, 30 עד 40 דקות. הפוך את הפלפלים מעל באמצע הבישול. לאחר מוכן, מניחים את הפלפלים לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. קוצצים את הפלפלים
בינתיים, להביא את המים ועדשים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות.
מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בגזר, בצל וברוקולי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
יוצקים חלק מרק הירקות, מכסים, קיטור הירקות עד במכרז.
יוצקים את מרק הירקות הנותרים ופלפלים קצוצים; העונה עם פתיתי פלפל אדום, זנגביל, פלפל שחור, טימין, ומרווה. מבשלים עד שהטעמים מתאחדים והירקות רכים מאוד, כ-20 עד 30 דקות.
הוסף מים במידת הצורך כדי לשמור על עקביות הרצוי. מערבבים את העדשים המבושלים עד חם.
אם תרצה, לשפוך את המרק לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.