מרק ירקות דלעת ושורש ג'ינג'ר עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 11 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גזר לבן, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירקות ומרק חורף ירקות שורש, מרק ירקות שורש קלוי חורף, ו מרק ירקות חורף עם דלורית סקווש וכרובית.
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל ו -8 המרכיבים הבאים (בצל דרך פלפל אדום); מטגנים 2 דקות. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים דלעת, בטטה, גזר לבן ומרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 30 דקות או עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית, לקלייה
סכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מניחים שליש תערובת ירקות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים תערובת ירקות מטוהרים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת ירקות נותרת. להחזיר תערובת טהורה למחבת; מערבבים בחלב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.