מרק ירקות עדשים בשרניות
מרק ירקות עדשים בשרני הוא מנה עיקרית שמגישה 8. תמורת $1.27 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . 40 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . גשו לסופר וקנו בצל, קוקטייל מיץ עגבניות-ירקות, רוטב ווסטרשייר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קארי קוקוס בשרני , מרק עדשים לימוני ומרק עדשים אדומות מתובל הודי .
הוראות
בשר בקר חום; לשבור את הבשר לחתיכות קטנות בזמן הבישול.
מניחים בשר בסיר גדול עם מכסה.
הוסף עדשים, ירקות, מים, מלח, פלפל, חמין, מיץ ירקות, פטריות ורוטב ווסטרשייר. מבשלים על גבוה עד לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים. מבשלים כ-1 1/2 עד 2 שעות, או עד שהעדשים רכות. מערבבים מדי פעם.