מרק ירקות עדשים בשרני הוא מנה עיקרית שמגישה 8. תמורת $1.27 למנה , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . 40 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . גשו לסופר וקנו בצל, קוקטייל מיץ עגבניות-ירקות, רוטב ווסטרשייר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 93% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קארי קוקוס בשרני , מרק עדשים לימוני ומרק עדשים אדומות מתובל הודי .
הוראות
1
בשר בקר חום; לשבור את הבשר לחתיכות קטנות בזמן הבישול.
הוסף עדשים, ירקות, מים, מלח, פלפל, חמין, מיץ ירקות, פטריות ורוטב ווסטרשייר. מבשלים על גבוה עד לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים. מבשלים כ-1 1/2 עד 2 שעות, או עד שהעדשים רכות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
מיץ ירקות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עדשים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום