תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק ירקות עם פיסטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 195 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחי אדמה בגוון אדום, קישואים, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק ירקות עם פיסטו, מרק ירקות עם פיסטו, ו מרק ירקות קל עם פיסטוק פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 4 כוסות מים, שעועית, בצל ו 2 שיני שום בסיר גדול כבד. מביאים לרתיחה. להפחית חום. כיסוי; מבשלים עד שעועית הם רק רך, ערבוב מדי פעם, על 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 6 כוסות מים, 4 שיני שום, תפוחי אדמה, כרישה, גזר, עגבניות עם מיצים, חצי שעועית ירוקה, חצי קישואים, טימין ועלה דפנה. מביאים לרתיחה. כיסוי; מבשלים עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות.
מוסיף שעועית ירוקה הנותרים וקישואים למרק. מבשלים עד פסטה הוא רק מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מרק מצקת לתוך קערות. כף 1 כף פיסטו על גבי כל אחד. לעבור הנותרים Pistou בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן