קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות64
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou)

מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou)
מרק ירקות פרובנסלי (Soupe au Pistou) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גרוייר גס, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מרק ירקות Provencal: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, ו Soupe au Pistou (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל כרישה, סלרי, גזר, שום, טימין sprig בשמן עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חומים מקל לתחתית הסיר, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים תפוחי אדמה וגבעולי chard עם 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מערבבים ומגרדים חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים באדממה, קישואים, שעועית ירוקה, פסטה, עלי סלק, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, נחשפים, עד הפסטה היא אל דנטה וירקות במכרז, כ 10 דקות. להשליך קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים מחבת קטנה יבשה (לא nonstick) מעל חום בינוני עד חם, ואז עגבניה צ ' אר מכל הצדדים. עגבניה הליבה, אז טהור עם בזיליקום, פטרוזיליה, ושום במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים שמן וגבינה ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מרק מחום ומערבבים במחצית פיסטו ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים מרק עם הפיסטו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
הערה של טבחים: מרק, ללא פיסטו, יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

1באט מומסליווי: בגט בגריל מוברש בשמן זיתליווי: בגט בגריל מוברש בשמן זית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום ארוזיםעלי בזיליקום ארוזים1כף. חומץ ביין אדוםגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמופשר edamame קפוא (פולי סויה טריים)מופשר edamame קפוא (פולי סויה טריים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזיםעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזים1שן שום, קצוץ דקשן שום, קצוץ דק2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לחתיכות 1 אינץ85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביע מגורד גס Gruyèreגביע מגורד גס Gruyère1כף. חומץ ביין אדוםכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), שטף פרוס דק (2 כוסות)כרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), שטף פרוס דק (2 כוסות)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץתפוחי אדמה רותחים, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Chard שוויצרי, גבעולים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ועלים קצוצים בגסותChard שוויצרי, גבעולים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ ' ועלים קצוצים בגסות1כף. חומץ ביין אדוםקורנית sprigקורנית sprig1קטןקישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'2בצל צהוב בינוני, קצוץבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ