קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרוב מוקרם

מרק כרוב מוקרם
צריך מנה עיקרית צמחונית? מרק כרוב מוקרם יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. וזה די טוב. נסו מרק כרוב מוקרם, מרק כרוב מוקרם מואר!, ו נקניק מוקרם, תפוחי אדמה ומרק כרוב לה zuppa Toscana (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1/4 כוס חמאה בעציץ גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סלרי ובצל בחמאה עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים מרק עוף ומים על תערובת הסלרי; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים כרוב, מלח סלרי, אורגנו, טימין, אבקת שום, מלח ופלפל שחור לסיר. מבשלים מרק עד הכרוב הוא מאוד רך, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלח סלרימלח סלרי
ל-1 אננסל-1 אננס
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים 1 כוס בתוספת 1 כף קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להביא את המרק לרתיחה מתגלגלת. מערבבים כמות קטנה של מרק חם לתוך תערובת קמח עד חלקה. להחזיר את כל תערובת הקמח למרק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
יוצקים חלב לתוך המרק, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מוסיפים גבינה ומערבבים עד מעורבב לתוך תערובת עבה, שמנת. רזה על ידי הוספת חלב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו