צריך מנה עיקרית צמחונית? מרק כרוב מוקרם יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גבינה אמריקאית, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. וזה די טוב. נסו מרק כרוב מוקרם, מרק כרוב מוקרם מואר!, ו נקניק מוקרם, תפוחי אדמה ומרק כרוב לה zuppa Toscana (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1/4 כוס חמאה בעציץ גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סלרי ובצל בחמאה עד מכרז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים מרק עוף ומים על תערובת הסלרי; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צרור סלרי, פרוס (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים כרוב, מלח סלרי, אורגנו, טימין, אבקת שום, מלח ופלפל שחור לסיר. מבשלים מרק עד הכרוב הוא מאוד רך, 45 עד 60 דקות.