מרק כרוב ממולא
מרק כרוב ממולא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 488 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 126 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, פלפל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: מרק כרוב ממולא, מרק כרוב ממולא סיר קרוק, ו מרק כרוב ממולא עם בשר בקר ואורז.
הוראות
עבור כדורי הבשר: בקערה גדולה, לשלב את בשר הקרקע, אורז, מלח, פלפל, כמון ובצל. טופס לתוך כדורי 1 אינץ ' ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את המרק.
למרק: בסיר 6 ליטר, להזיע את השום בשמן הזית עד לבן בצבע.
מוסיפים את הבצלים והזיעה עד שקופים. לאחר מכן מוסיפים 1 1/2 כוסות מים, גזר, רסק עגבניות, סוכר חום, קטשופ ועגבניות שלמות עם מיץ. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בבועה תוססת במשך 10 דקות. לרסק את כל העגבניות עם מחית תפוחי אדמה או מזלג. המשך להתבשל עד שהגזר רך, כ -10 דקות נוספות.
עבודה בקבוצות, להעביר את המרק לבלנדר להתמזג עד חלקה אבל לא מחית. תחזיר את המרק לסיר.
הסר את צלעות הכרוב ולחתוך את העלים לרוחב לסרטי 1/4 אינץ'.
מוסיפים את הכרוב למרק ומערבבים לשלב.
מוסיפים את עלה המפרץ ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 10 דקות יותר (כרוב צריך להיות מופחת בגודל).
מוסיפים מים כדי לדלל את המרק לעקביות הרצויה.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים במשך 25 דקות.
מוסיפים את מיץ לימון וצימוקים 10 דקות לפני ההגשה.
מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם שמנת חמוצה ושמיר.