מרק כרוב פורטוגזי
אם יש לכם עצמות מרק בשר בקר, מים, נקניק צ'וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו מרק כרוב פורטוגזי, מרק כרוב פורטוגזי, ו מרק כרוב פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שעועית כפליים נפח המים שלהם 8 שעות או לילה.
בסיר גדול, מניחים שעועית מנוקזת, צ ' וריסו, עצמות מרק ומים 1 ליטר (או יותר לפי הצורך כדי לכסות). מבשלים מעל חום בינוני עד שעועית רק מתחיל להיות רך, 1 שעה.
מערבבים כרוב, כרוב, תפוחי אדמה ומספיק מים חמים כדי לכסות. מבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.