מרק כרובית עם תוספת פירורי לחם אנשובי
מרק כרובית עם תוספת פירורי לחם אנשובי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 703 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים, בצל, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כרובית וגראטן נבט בריסל עם אגוז אורן-ציפוי פירורי לחם, עוגת אנשובי ופירורי לחם-טורטינו די אליצ'י, ו פסטה פרימוורה עם ציפוי פירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את האבו בסיר מרק על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. ממיסים את החמאה לתוך השמן, ואז מוסיפים את השום, רוזמרין ובצל. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מכוסים חלקית, לריכוך, כ -10 דקות.
מוסיפים את היין ומזלפים, ואז מוסיפים כ -1 / 2 כוס ציר ואת כל ראש הכרובית. מכסים את הסיר ומאדים את הכרובית עד שהם רכים מאוד, כ -15 דקות. חשפו ונפרדו עם מועך תפוחי אדמה, ואז הוסיפו את יתרת הציר, החלב ותפוחי האדמה. מתבלים במעט אגוז מוסקט וקאיין, לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 10 דקות. פירה עם בלנדר טבילה, ואז מבשלים על אש נמוכה כדי לעבות את העקביות הרצוי, ולהתאים תבלינים. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה.
מחממים את האבו, 1/4 עד 1/3 כוס, במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם נמסים לשמן. מנמיכים את האש, ומוסיפים את השום וקצת פלפל שחור ומערבבים דקה או
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עד לריחניים עמוקים וקלויים היטב.
מסירים מהאש. מצננים ומשלבים עם הפטרוזיליה והגבינה. אחסן בכלי אטום.
מגישים את המרק בקערות רדודות ומעליהן פירורי הלחם.