מרק לחם שום עם צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק לחם שום עם צדפות. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חמאה, עשבי תיבול, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו מרק לחם שום, מרק לחם שום ורוזמרין, ו צדפות שום וצ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
Sautã© בצל ושום בחמאה ושמן זית בסיר בגודל בינוני להגדיר מעל חום נמוך עד בינוני.
מוסיפים קמצוץ או שניים של מלח וקצת פלפל לבן. אל תתנו תערובת ומטגנים. בועות עדינות קטנות צריכות להיווצר סביב קצה המחבת והן סימן טוב שהחום הוא בדיוק כמו שצריך. הם יהפכו צבע קרמל זהב עמוק בתוך כ -30 דקות. מערבבים וצופים לעתים קרובות כשהם מבשלים.
מוסיפים את ציר העוף, קליפת גבינה, עשבי תיבול קצוצים ולחם שום.מבשלים עוד 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות. טעם לתיבול. אולי זה צריך קצת יותר מלח. אם זה נותן להוסיף קמצוץ ולתת לו לבשל עוד 2 או 3 דקות.
הסר את מה שנשאר מקליפת הגבינה וזרוק אותה.מחית את המרק עם בלנדר טבילה.אתה יכול לעשות את המרק יום קדימה כפי שהוא לעתים קרובות טוב יותר ביום השני.
מגישים את זה עם צדפות מאודות (אופציונלי) בצד וזריזת חסון של פרמזן מגורר-רג ' יאנו וכמה עלי טימין קצוצים.