מרק מייפל סקווש
מרק סקווש מייפל דורש כ-55 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 496 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת $3.39 למנה, מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כרישה, דלעת חמאה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מרק דלעת ופטרניפ חמאה מייפל, מרק דלעת צלויים עם בננות מזוגגות מייפל, ומרק דלעת קלוי עם בננה מזוגגת מייפל.
הוראות
מחוררים את קצה הצוואר של הסקווש במספר מקומות עם סכין חדה. מיקרוגל, ללא כיסוי, על גבוה למשך 4-5 דקות.
חותכים דלעת בין הצוואר והפקעה. מקלפים את הצוואר וחותכים לקוביות; לְהַפְרִישׁ.
הסר והשליך זרעים וקרום מהנורה, השאר בערך 1/2 אינץ'. צדף; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים בנייר כסף מרופד 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפיה; מעל 4 כפיות חמאה.
אופים ב-350 מעלות במשך 15-20 דקות או עד שהחמאה נמסה והדלעת מחוממת.
בתנור הולנדי או בקומקום למרק, מטגנים את הבצל, הכרישה והסלרי בשארית החמאה עד לריכוך.
מוסיפים קוביות דלעת, מרק וסירופ; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שהדלעת רכה.
בבלנדר טוחנים מרק בקבוצות קטנות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים למחבת.
מטפטפים סירופ נוסף לתוך קערות דלעת. ממלאים במרק; מטפטפים סירופ נוסף אם רוצים.
מפזרים אגוז מוסקט. מקפיאים את המרק שנותר.