זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, ו מרק מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את קומבו ומים בסיר בינוני ולתת לשבת במשך 30 דקות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kombu
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר קומבו. מצקת כוס אחת של מרק לתוך קערה ומערבבים את הדבק מיסו ורוטב סויה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסו
צלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
Kombu
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הכרישה למרק ומבשלים במשך חמש דקות. לאחר מכן להוסיף את הגזר, פלפל, ו shiitakes ומבשלים במשך שלוש דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פטריות שיטאקה
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.