קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

מרק מיסו

מרק מיסו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, ו מרק מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את קומבו ומים בסיר בינוני ולתת לשבת במשך 30 דקות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר קומבו. מצקת כוס אחת של מרק לתוך קערה ומערבבים את הדבק מיסו ורוטב סויה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הכרישה למרק ומבשלים במשך חמש דקות. לאחר מכן להוסיף את הגזר, פלפל, ו shiitakes ומבשלים במשך שלוש דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיף את התרד ומבשל במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
הסר מהחום ומערבבים בתערובת מיסו.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
6
מגישים חם.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.