מרק מלפפון חם עם צדפות ומוסלין יחיד
מרק מלפפון חם עם צדפה ומוסלין הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 156 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סרטנים וסלסה צדפות, Timbales של סול & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc, ו מרק מלפפון חם (Sopa De Pepinos).
הוראות
מבשלים מלפפונים בסיר 4 עד 5 ליטר של מים מלוחים רותחים, שנחשפו, רק עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה, ואז מיד לנקז במסננת ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים מלפפונים היטב, ואז פירה ב 2 קבוצות בבלנדר עד חלקה ככל האפשר, על 1 דקה, העברה לקערה.
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'. מבשלים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה, ותימין בחמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים, פלפל, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הוא מאוד רך, על 15 דקות. ניפטר מעלי דפנה וקורנית.
תערובת פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה גדולה. צמרמורת, חשופה, עד מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
מערבבים מחית מלפפון לתוך פירה תפוחי אדמה ומרק כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה קשה על ולאחר מכן השלכת מוצקים.
מערבבים כפית מלח נותרת לתוך מרק, ואז לחמם בקערה במיקרוגל או בסיר על סטובטופ על חום נמוך (מיקרוגל הוא הטוב ביותר כי זה משמר את הצבע הירוק הבהיר של המרק). שים 1 מוסלין בכל אחד 10 קערות מרק רדודות ושופכים מרק חם סביב כל אחד.
מרק יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.