קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק מלפפון חם עם צדפות ומוסלין יחיד

מרק מלפפון חם עם צדפות ומוסלין יחיד
מרק מלפפון חם עם צדפה ומוסלין הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 156 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סרטנים וסלסה צדפות, Timbales של סול & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc, ו מרק מלפפון חם (Sopa De Pepinos).

הוראות

1
מבשלים מלפפונים בסיר 4 עד 5 ליטר של מים מלוחים רותחים, שנחשפו, רק עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה, ואז מיד לנקז במסננת ולהעביר לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים מלפפונים היטב, ואז פירה ב 2 קבוצות בבלנדר עד חלקה ככל האפשר, על 1 דקה, העברה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1/2 אינץ'. מבשלים בצל, גזר, סלרי, שום, עלה דפנה, ותימין בחמאה בסיר כבד 2 ליטר על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים, פלפל, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה הוא מאוד רך, על 15 דקות. ניפטר מעלי דפנה וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
תערובת פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד, על 1 דקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה גדולה. צמרמורת, חשופה, עד מגניב לחלוטין, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים מחית מלפפון לתוך פירה תפוחי אדמה ומרק כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה קשה על ולאחר מכן השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מערבבים כפית מלח נותרת לתוך מרק, ואז לחמם בקערה במיקרוגל או בסיר על סטובטופ על חום נמוך (מיקרוגל הוא הטוב ביותר כי זה משמר את הצבע הירוק הבהיר של המרק). שים 1 מוסלין בכל אחד 10 קערות מרק רדודות ושופכים מרק חם סביב כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מרק יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)