קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עצמות בשרניות, גרגירי פלפל, מלח ים לא מזוקק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוליון ירקות תוצרת בית, בוליון ירקות תוצרת בית, ו מתכון בוליון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את העצמות בתבנית אפייה גדולה, וצולים אותם במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים את העצמות הקלויות, גרגירי פלפל ועלי דפנה בסיר גדול בעל תחתית כבדה. מכסים במים מסוננים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשופים, במשך שמונה עד עשר שעות.מסננים את המניה לתוך קערת ערבוב גדולה דרך מסננת בסדר רשת. להכניס למקרר לפחות שמונה עד עשרים וארבע שעות. אתה צריך בערך גלון אחד של מלאי.המניה צריכה ג ' ל במקרר, אבל זה לא הכרחי. השומן יעלה לראש המניה. לקטוף אותו ושומר אותו לשימוש אחר כגון טיגון ירקות או בשר צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מעבירים את המניה לסיר רדוד, רחב פה, מערבבים במלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך להתבשל עד המניה מצטמצם 1 כוס, על ארבעים וחמש דקות בהתאם לאזור השטח של הסיר שלך. שים לב כי כמות הזמן שנדרש כדי להפחית 1 גלון של מלאי כדי 1 כוס יהיה תלוי בגודל של המחבת שלך. מחבת רחבה מאוד ורדודה תאפשר את המניה כדי להפחית בערך 45 דקות, סיר מניות מסורתי ייקח כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להקציף ג 'לטין לתוך המניה החמה ויוצקים לתוך מיכל קטן על 4 אינץ 'על ידי 4 אינץ'. להכניס למקרר לפחות שמונה שעות, לחתוך לקוביות על 1 אינץ 'על ידי 1 אינץ'. אתה יכול לייבש עוד יותר את הקוביות על ידי הגדרת אותם בעדינות על בד כותנה או מפית במקרר או במקום קר אחר במטבח שלך במשך שמונה עד עשרים וארבע שעות נוספות.כל קוביית בוליון תייצר כוס אחת של מניות. פשוט לזרוק את קוביית מרק תוצרת בית לתוך כוס אחת מים חמים, מערבבים להתמוסס ולהגיש. קוביות המרק יכולות להיות מאוחסנות במיכל אטום לאוויר בטמפרטורת החדר לפחות שישה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן