קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי

מרק נייד: מרק תוצרת בית שלי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עצמות בשרניות, גרגירי פלפל, מלח ים לא מזוקק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוליון ירקות תוצרת בית, בוליון ירקות תוצרת בית, ו מתכון בוליון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את העצמות בתבנית אפייה גדולה, וצולים אותם במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים את העצמות הקלויות, גרגירי פלפל ועלי דפנה בסיר גדול בעל תחתית כבדה. מכסים במים מסוננים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מפחיתים את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשופים, במשך שמונה עד עשר שעות.מסננים את המניה לתוך קערת ערבוב גדולה דרך מסננת בסדר רשת. להכניס למקרר לפחות שמונה עד עשרים וארבע שעות. אתה צריך בערך גלון אחד של מלאי.המניה צריכה ג ' ל במקרר, אבל זה לא הכרחי. השומן יעלה לראש המניה. לקטוף אותו ושומר אותו לשימוש אחר כגון טיגון ירקות או בשר צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מעבירים את המניה לסיר רדוד, רחב פה, מערבבים במלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. המשך להתבשל עד המניה מצטמצם 1 כוס, על ארבעים וחמש דקות בהתאם לאזור השטח של הסיר שלך. שים לב כי כמות הזמן שנדרש כדי להפחית 1 גלון של מלאי כדי 1 כוס יהיה תלוי בגודל של המחבת שלך. מחבת רחבה מאוד ורדודה תאפשר את המניה כדי להפחית בערך 45 דקות, סיר מניות מסורתי ייקח כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להקציף ג 'לטין לתוך המניה החמה ויוצקים לתוך מיכל קטן על 4 אינץ 'על ידי 4 אינץ'. להכניס למקרר לפחות שמונה שעות, לחתוך לקוביות על 1 אינץ 'על ידי 1 אינץ'. אתה יכול לייבש עוד יותר את הקוביות על ידי הגדרת אותם בעדינות על בד כותנה או מפית במקרר או במקום קר אחר במטבח שלך במשך שמונה עד עשרים וארבע שעות נוספות.כל קוביית בוליון תייצר כוס אחת של מניות. פשוט לזרוק את קוביית מרק תוצרת בית לתוך כוס אחת מים חמים, מערבבים להתמוסס ולהגיש. קוביות המרק יכולות להיות מאוחסנות במיכל אטום לאוויר בטמפרטורת החדר לפחות שישה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות