מרק נקניק הודו טוסקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך שעועית צפונית מעולה, זרעי קימל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני, ו נקניק טוסקני ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
1
במחבת nonstick מצופה ספריי בישול, לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו מגניב לחתוך.
3
בסיר גדול, לטאטא יחד את המרק, מרק, פטריות, בצל, תיבול איטלקי, שום ותבלינים, זרעי קימל וזרע שומר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
זרעי קימל
פירורי לחם, כמה חופנים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להוסיף נקניק. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 5 דקות.
6
מוסיפים שעועית וכרישה. מבשלים 10 דקות יותר או עד ירקות רכים.