מרק נקניק הודו טוסקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך שעועית צפונית מעולה, זרעי קימל, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, מרק תפוחי אדמה נקניק טוסקני, ו נקניק טוסקני ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
1
במחבת nonstick מצופה ספריי בישול, לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
בואו מגניב לחתוך.
3
בסיר גדול, לטאטא יחד את המרק, מרק, פטריות, בצל, תיבול איטלקי, שום ותבלינים, זרעי קימל וזרע שומר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
זרעי קימל
פירורי לחם, כמה חופנים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להוסיף נקניק. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 5 דקות.
6
מוסיפים שעועית וכרישה. מבשלים 10 דקות יותר או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תוספות, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ