מרק סוקוטש עם קרוטונים פלפל שחור
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לכם 2-inch קוביות לחם שאור, תירס מוקרם, פלפל סדוק בגסותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק סוקוטש עם קרוטונים פלפל שחור, מרק אפונה עם קרוטונים של חתול שחור-W, ו מרק אפונה עם קרוטונים של חתול שחור (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים לחם ופלפל ומערבבים למעיל. Sauté עד קרוטונים הם זהובים פריך מכל הצדדים, ערבוב מדי פעם, על 12 דקות.
מפזרים מלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
להוסיף כרישה, שאלוט, ושום; sauté עד כרישה הם רכים, על 5 דקות.
מוסיפים 4 כפות פטרוזיליה, טימין, אורגנו; מטגנים עד ריחני, כ 3 דקות.
מוסיפים מרק ושעועית לימה ומביאים מרק לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד שעועית לימה במכרז, על 10 דקות.
מוסיפים תירס מוקרם גרעינים תירס וחום דרך.
הסר מרק מחום; העונה לפי הטעם עם מלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרק מצקת לתוך קערות. למעלה כל אחד עם כמה קרוטונים וחלק הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.
לשרת, עובר קרוטונים הנותרים בנפרד.
פטרוזיליה איטלקית, לעיתים מתויגת כפטרוזיליה בעלת עלים שטוחים, בעלת ניחוח וטעם חזקים יותר ממגוון העלים המסולסלים הרגיל.