מרק סלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק סלמון. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצי וחצי, בצל, קרקרים צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, מרק סלמון, ו מרק סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
בייקון חום בסיר רוטב עמוק, כבד תחתית עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מבשלים בצל וסלרי בשומן בייקון באותו סיר עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם; לא חום.
מוסיפים גזר ומרק ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים חלב, חצי וחצי, סלמון, פטרוזיליה, שמיר ופלפל. מבשלים על אש נמוכה 5 עד 8 דקות או עד דגים מבושלים דרך נוזל מהביל, אבל לא רותח.
מעבירים לקערות הגשה ומקשטים עם חתיכות בייקון פריכות ועירית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.