מרק סלמון
מרק סלמון הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חמאה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, מרק סלמון, ו מרק סלמון.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר מרק על אש בינונית ומבשלים בצל, סלרי ופלפל פעמון, ערבוב.
מוסיפים שום לאחר ירקות מתחילים להיות רכים, 3 עד 5 דקות, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהוא מפוזר באופן שווה.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר, מרק, שמיר, מלח ופלפל שחור. מערבבים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד תפוחי אדמה הם מזלג במכרז, על 20 דקות.
מוסיפים חלב, תירס וסלמון.
עוד 5 דקות. מצקת לתוך קערות ומגישים עם קצת גבינה מגוררת על גבי, אם באמצעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.