פילה חזיר ברוטב ענבים
בשר חזיר פילה עם רוטב ענבים דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 257 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, שורש זנגביל, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הענבים האדומים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה די טוב. מתכונים דומים: פילה חזיר ברוטב ענבים צלוי, פילה חזיר ברוטב חרדל דבש, ו דבש מזוגג בשר חזיר Tenderloin עם מלון-רוטב אננס.
הוראות
באח שמן קל. מתבלים בשר עם מלח ופלפל, ומניחים על הגריל. מבשלים 15 עד 25 דקות, או כדי doneness הרצוי, הפיכת בשר לפי הצורך לבשל באופן שווה.
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית. מבשלים שאלוט ושום בשמן עד מכרז. מערבבים ענבים, רוטב סויה, דבש, זנגביל, ואבקת חמישה תבלינים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות. להפריש להתקרר במשך 10 דקות.
תהליך מקורר רוטב עד חלקה בבלנדר או מעבד מזון.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. הבלאסקו דה Baquedano Swinto Malbec גפן הישן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בלאסקו דה בקוואדנו סווינטו גפן ישן Malbec
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשים עם הערות מתובל, קלוי. בנדיבות טעם, צפוף ולא מסונן, SWINTO משיג איזון יוצא דופן של האופי החזק החתימה של Malbec ואלגנטיות משיי. היין הזה עשוי מגפני מלבק בני 114.