מרק סלמון מעושן
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לאוסף שלך, מרק סלמון מעושן עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 236 אוהדים. אם יש לך סלמון, עגבניות מבושלות, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. סלמון מעושן ומרק שורש סלרי, מרק דלעת עם גבינת גאודה מעושנת, ו Paprikan מעושן ביסק Rutabaga דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים בצל, כרישה, פטריות שום בחמאה: ממיסים חמאה בעציץ בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל, כרישה, פטריות, שום ומבשלים עד בצל שקוף ופטריות ויתרו על הלחות שלהם (7 עד 10 דקות).
מוסיפים את מיץ הצדפות, סלמון מעושן, עגבניות (לשבור את העגבניות תוך כדי לשים אותם במרק), פטרוזיליה, כוסברה, שמיר, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, ותיבול המפרץ הישן. מבשלים עד מחומם דרך.
הפוך תרחיף עם קמח, חלב, שמנת: לשים קמח לתוך קערה נפרדת. לאט להוסיף את החלב, מכות עם מקציף תיל עד חלקה.
מערבבים בקרם. מערבבים תרחיף קמח שמנת לתוך המרק.
בסלמון טרי ומבשלים עוד 5 דקות.
Purée (אופציונלי): אם אתה רוצה, להשתמש בבלנדר טבילה כדי purée המרק, או לשפוך קצת או את כל המרק לתוך בלנדר עומד פירה. מלח לפי הטעם.