קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מרק סרטנים

מרק סרטנים
מרק סרטנים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך מלח, רסק עגבניות, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ בערך 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.

הוראות

1
ביצוע המניה
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
לפני ביצוע מרק, תצטרך לעשות את מלאי רכיכות (ראה הוראות אלה לפרטים ותמונות).
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
מרק ירקותמרק ירקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
1 לשבור חתיכות גדולות של קליפת הסרטן: אם יש לך חתיכות גדולות של קליפת הסרטן, אתה רוצה לשבור אותם לחתיכות קטנות יותר. דרך טובה לעשות זאת היא לשים אותם בשקית במקפיא פלסטיק ולהשתמש בפין מתגלגל או בקבוק יין לגלגל עליהם כדי לשבור אותם קצת. אל תמחץ אותם.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
2 פגזים צלויים במשך 10 דקות: עבור טעם נוסף בשלב זה, לשים אותם על מחבת צלייה בתנור 204° במשך 10 דקות. זה יעזור להביא עוד מהטעם של הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
שים את קליפות הסרטן בסיר מלאי גדול ולכסות בסנטימטר של מים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
שים את החום על בינוני גבוה ולאט לאט לחמם את המים. כאשר אתה רואה בועות קטנות של אוויר מתחיל לעלות אל פני השטח, להנמיך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
אל תתנו למים לרתוח! אתה רוצה לשמור על טמפ המים ממש מתחת לרתיחה, סביב 82° אם יש לך מדחום מיידי. הבועות צריכות לעלות רק מדי פעם אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
אל תערבבי! ערבוב הפגזים יעכיר את המניה. כמו קצף מתפתח על פני המים, לרפרף אותו עם כפית גדולה. שמור ברפרוף את הקצף מדי פעם, ושמירה על החום רק מתחת לרתיחה, במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיפים יין, גזר, בצל, סלרי, רסק עגבניות, עשבי תיבול, פלפל: ברגע שהמניה כבר לא מייצרת קצף, מוסיפים את היין, גזר, בצל, סלרי, רסק עגבניות, טימין, עלי דפנה, פטרוזיליה ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להגדיל את החום כדי להחזיר את המניה לרתיחה נמוכה, ואז להוריד את החום כדי לשמור על זה נמוך מאוד מבשלים במשך 30 דקות. דלג על כל קצף חדש שמתפתח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מוסיפים מלח ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
הסר מוצקים גדולים ומתח דרך מסננת מרופדת: השתמש מלקחיים או מסננת עכביש כדי להסיר ולהשליך את החתיכות הגדולות של פגזים מהמלאי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
לאחר מכן מניחים כמה שכבות של גזה לחה או מגבות נייר על מסננת רשת גדולה, בסדר להציב מעל קערה גדולה או סיר אחר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מים נוספיםמים נוספים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
יוצקים את המניה דרך המסננת כדי להתאמץ. זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
או להשתמש במניה מיד, או מגניב לשימוש עתידי. אם אתה לא הולך להשתמש במניה בכמה ימים, אתה יכול להקפיא אותו.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
זכור להשאיר מספיק מקום ראש בחלק העליון של כל צנצנת אתה משתמש, כך הנוזל יש מקום להרחיב כפי שהוא קופא. אתה צריך להשתמש במלאי רכיכות קפוא בתוך 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
13
עושה 2-3 ליטרים. הזמינו 4 כוסות למרק הסרטנים, הקפיאו או הקפיאו את השאר.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
סרטןסרטן
14
הכנת המרק
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
15
עכשיו אל הביסק...
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
16
6 סאוטה שאלוט בחמאה בסיר גדול: בסיר גדול, 4 או 6 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני, להוסיף את שאלוט ומבשלים בעדינות עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מוסיף את היין, המניה, אורז לבן, רסק עגבניות. להעלות את החום ולהביא לרתיחה; להפחית את החום להמשיך להתבשל עד אורז מבושל לחלוטין, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
הסר מהחום ולתת מגניב במשך כמה דקות.
3
מוסיפים שני שליש בשר סרטנים, ואז פירה: 
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
4
מוסיפים למרק כשני שלישים מבשר הסרטנים. עבודה בקבוצות, מצקת את המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה לחלוטין. תחזיר את מרק הפורה למחבת המרק.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף שמנת, בשר סרטן שנותר, מלח, קאיין: 
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
מוסיפים שמנת וחמים בעדינות מרק עד שהוא חם מספיק להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
7
הוסף את שליש הנותרים של בשר הסרטן.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
8
מוסיפים מלח ופלפל קאיין לפי הטעם (כ ½ כפית מלח 1/8 קאיין).
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית