מרק עוף אביבי עם כדורי מצות
מרק עוף באביב עם כדורי מצות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 576 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרגרי פלפל, ארוחת מצות, גבעולי שמיר ארוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף עם כדורי מצות, מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר, ו פרסי "כדורי מצות" עם חומוס ועוף (גונדי) (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר אותם כדי להסיר את כל החול והחצץ, ואז להרים ולהעביר לעציץ 8 ליטר.
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים מרק לסיר ומביאים לרתיחה על חום בינוני.
להפחית חום ומבשל, חשוף, ברפרוף קצף מדי פעם, 3 שעות.
מערבבים יחד ארוחת מצות, פטרוזיליה, שמיר, 1/2 כפית מלח כשר, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה.
עבודה שניתנו שומן עוף לתערובת עם האצבעות שלך עד incorporated, ולאחר מכן מערבבים 1/2 מרק כוס עוף וחלמונים.
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת עד שהם פשוט יוצרים פסגות רכות.
מערבבים שליש חלבונים לתוך תערובת מצות כדי להבהיר, ולאחר מכן לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. צ ' יל, מכוסה, 30 דקות. אם לאחר הצטננות, מצות עדיין לא מוצק, להוסיף 1 כף ארוחה מצות נוספות.
העברת עוף מרק כדי קרש חיתוך מגניב. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לקרוע עוף לגזרים, להשליך עור ועצמות.
הסר גזר ממרק ופעם מגניב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
קו מסננת גדולה עם שכבה כפולה של מגבות נייר עמומות.
יוצקים מרק דרך מסננת לתוך סיר 5-6 ליטר, לחיצה קשה על והשלכת מוצקים. להחזיר מרק לרתיחה.
עם ידיים עמומות, בעדינות טופס תערובת מצות מקורר לתוך בערך 1-כדורי אינץ' , בעדינות להפיל אותם לתוך מרק רותח כפי שנוצר (זה צריך להניב כ 20 כדורי מצות; להרטיב את הידיים לפי הצורך כדי למנוע דבק).
כדורי מצות מבשלים, מכוסים, עד רק מבושל דרך, כ 45 דקות (כדי לבדוק: חצי כדור מצות אחד. זה צריך להיות פנים לח אחיד; אם לא מבושל, זה יהיה יבש במרכז).
מערבבים גזר ועוף למרק חם כדי להתחמם לפני ההגשה.
* מרק (עם כדורי מצות) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז לכסות.