מרק עוף-אודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף אודון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן canolan, מרק עוף נמוך נתרן, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו מרק עוף אודון עם בוק צ'וי, מרק עוף עם אטריות אודון, ו אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; גבעולים מילואים. פרוסות דק פטריות פטריות; להפריש.
שלב גבעולי פטריות, ציר עוף, ואת 4 החומרים הבאים (באמצעות כוכב אניס) בסיר גדול. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות. מסננים מלאי דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
מבשלים אטריות אודון על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף כמוסות פטריות שמורות פרוסות למחבת, ו מוקפץ במשך 2 דקות.
להוסיף זנגביל טחון ושום טחון; סאוט במשך 1 דקה.
מוסיפים סאקה, ומבשלים 4 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הוסף מניה למחבת. מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים עוף, רוטב סויה, 1 כף דבש, ומלח; מבשלים במשך 2 דקות או עד העוף מחומם היטב. מחלקים אטריות באופן שווה בין 4 קערות.
הוסף 1 1/2 כוסות מרק לכל קערה.
מפזרים כל מנה עם 1 כף בצל ירוק.