מרק עוף וטומטילו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. סע לחנות ותביא את מונטריי ג'ק, עוף, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מרק עוף Tomatillo, מרק עוף קלוי Tomatillo, ו מרק עוף Tomatillo עם Hominy (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל, ואז מחממים אותו משני הצדדים בחמאה או בשמן זית על חום גבוה במחבת מטוגנת גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בשכבה אחת. כאשר העוף הוא השחמה היטב, לאחר כ 8 דקות בצד העור ו 10 דקות בצד הבשר, להוציא אותו מהמחבת בזהירות לטגן את הבצל והשום בשומן שנותר במחבת. (אם השומן נשרף, לשפוך אותו ולהוסיף 2 כפות שמן טרי או חמאה.)
להחזיר את העוף למחבת יחד עם tomatillos, jalapeos, מרק. מכסים את המחבת ומבשלים בעדינות עד שהעוף עוטה זה יהיה מוצק למגעכ -15 דקות.
קח את המחבת את החום, להסיר את העוף, ולתת לו להתקרר במשך 10 דקות.
להסיר ולהשליך את העור, לשלוף את בשר העוף, לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס, ולהשליך את העצמות. דלג על כל שומן או קצף שצף אל ראש המרק.
עבודה החומרים במחבת דרך טחנת מזון עם דיסק בינוני או מחית אותם בבלנדר ומתח דרך מסננת רשת בינונית.
שלבו את הטומטילו עם הכוסברה והעוף. דק את המרק עם מעט מרק או מים אם הוא עבה מדי. מתבלים עם מלח ופלפל, או קאיין אם זה צריך יותר חום.
מגישים שמנת חמוצה, גבינה מגוררת, או שניהם.הצעות ווריאציות אני לפעמים להוסיף כוס גרעיני תירס למרקים מקסיקניים כי הם הולכים טוב עם כמעט כל מרכיב מקסיקני. רק להוסיף את גרעיני התירס יחד עם tomatillos ולרוקן את התערובת יחד.
זרעי דלעת קלויים וקלים (מחית כוס בבלנדר עם קצת מרק, שנוסף לפני מאמץ) הם גם מגע מקסיקני טיפוסי; theyll לתת את המרק טעם ייחודי וגם לעשות את זה הרבה יותר עבה.
מומלץ גם להתנסות עם הוספת צ ' ילי מיובש (ראה פרק המרכיבים) למרק זמן קצר לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;