בינתיים, מוסיפים את שומר פרוס, גזר, וסלרי למרק ומתבלים במלח, לפי הטעם. המשך להתבשל עד הירקות הם רק במכרז, 5 דקות. מערבבים את האטריות ומבשלים עד רק אל דנטה, על 5 דקות. מערבבים את העוף שמור, תרד תינוק, ופרמזן עד העוף מחומם דרך והתרד הוא נבול. זרוק את צרור עשבי תיבול וקליפת גבינה. מערבבים במיץ לימון, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישה עם פרמזן נוסף למסירה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.