כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו נקניק הודו איטלקי מתוק, קציצת בשר ומרק ירקות., מרק ירקות עוף לבבי, ו מרק ירקות עוף לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל ואת פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך, 5 דקות. בינתיים, לקשור את גבעולי הפטרוזיליה, גרידת לימון, צמרות שומר יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את צרור עשבי תיבול, מרק, 2 כוסות מים, ואם באמצעות, את קליפת הגבינה. מביאים לרתיחה עדינה מאוד ומבשלים עד שהעוף מבושל רק דרך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
הסר את הבשר מן העצמות ברצועות גדולות, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
6
בינתיים, מוסיפים את שומר פרוס, גזר, וסלרי למרק ומתבלים במלח, לפי הטעם. המשך להתבשל עד הירקות הם רק במכרז, 5 דקות. מערבבים את האטריות ומבשלים עד רק אל דנטה, על 5 דקות. מערבבים את העוף שמור, תרד תינוק, ופרמזן עד העוף מחומם דרך והתרד הוא נבול. זרוק את צרור עשבי תיבול וקליפת גבינה. מערבבים במיץ לימון, לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישה עם פרמזן נוסף למסירה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.