מרק עוף וניוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוף ומרק ניוקי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . אם יש לכם עלי תרד תינוק, קורנפלור, ניוקי תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק עוף וניוקי, מרק עוף וניוקי, ו מרק עוף וניוקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים בצל, סלרי, שום וגזר בשמן החם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים בקוביות עוף מרק עוף; להביא לרתיחה.
מערבבים ניוקי לתוך מרק רותח ומבשלים עד שהם מתחילים לצוף, 3 עד 4 דקות. מערבבים בתרד; מבשלים עד נבול, על 3 דקות נוספות.
להקציף קורנפלור למים קרים עד חלקה. מערבבים תערובת קורנפלור וחצי לתוך מרק רותח. מבשלים עד מרק מתעבה מעט, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.