מרק עוף טורטיה
מרק עוף טורטייה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך בצל ירוק, פפריקה, כדי 5 טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו מרק עוף טורטיה, מרק עוף טורטייה הטוב ביותר, ו מרק עוף טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי והפלפל ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות התרככו, על 6 דקות.2
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילי, כוסברה, כמון, אורגנו, פפריקה, וקיין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המרק, מים, עגבניות, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה.3Reduce החום נמוך, להוסיף את טורטיות, ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הטורטיות התפרקו והמרק התעבה, על 1 שעה. בינתיים, לעשות את רצועות טורטייה.עבור רצועות טורטייה: 1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא מעשן (על 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים), על 6 דקות.2מזמן, מחסנית טורטיות על קרש חיתוך.
חותכים את הערימה לשניים, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'; להפריש. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר; להפריש.3כאשר השמן מוכן, להוסיף חצי רצועות טורטייה ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב פריך, על 2 עד 2 1/2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לסדין אפייה מוכן ומתבלים עם מלח ופלפל. חזור עם רצועות טורטייה שנותרו; סט aside.To סיום:1כאשר המרק מוכן, מוסיפים את העוף והקרם ומערבבים לשלב. מבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כ -15 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.2
מגישים את המרק עם רצועות טורטייה, עובר כל רצוי garnishes בצד.