מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף עם אספרגוס ושיטאקים, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 121 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך פטריות שיטאקה, שמן זית, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף עם אספרגוס ו Shiitakes, מוגש עם כדורי מצות קלויים שומר, מרק עוף עם כדורי מצות, ו מרק עוף אביבי עם כדורי מצות.
הוראות
הכן את כדורי מצות: מחממים התנור ל 204°.
חותכים את גבעולי שומר ושמורה לשימוש נוסף (מצוין עבור מרקי דגים ותבשילים). אם יש כמה בריכות נוצתיות אטרקטיביות, להפריש על 2 כפות מהם לקשט את המרק. רבע הנורות לקצץ את הגבעולים, הליבה הקשה התחתונה, וכל חלקים קשים. בחר תבנית אפייה רדודה רק גדול מספיק כדי להתאים את השומר בשכבה אחת ולשים 1 כף השמן.
מוסיפים את השומר וזורקים עד מצופה היטב. צולים את השומר עד לזהב חיוור, כ -20 דקות, ולאחר מכן להפוך את השומר מעל וצולים במשך 10 דקות יותר. מערבבים את המרק, שום, מלח ופלפל לפי הטעם, ו 1/2 כפית של הקורנית. מכסים את המחבת בנייר כסף ומבשלים במשך 35 עד 45 דקות יותר, או עד השומר הוא רך מאוד.
הסר את נייר הכסף, מערבבים, וצולים במשך כמה דקות נוספות כדי להתאדות את רוב הנוזל.
להעביר את שומר ושום למעבד מזון קוצצים גס.
להוסיף את הנותרים 1/4 כפית של טימין, מלח (זה יצטרך על 1 כפית), פלפל לפי הטעם, ואת זרעי שומר, אם באמצעות. עם המכונה על, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן דרך צינור ההזנה.
לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה. אתה צריך 1 כוס מחית, כך nosh על כל תוספת.
להקציף בביצים, אחד בכל פעם.
מוסיפים את ארוחת המצה ומערבבים היטב. אם אתה יכול ליצור גוש לתוך כדור אגוז בגודל רך מאוד (הבלילה תהפוך מוצק יותר כאשר אתה צמרמורת אותו), לא להוסיף עוד ארוחה מצוה. אם יש צורך, להוסיף רק ארוחת מצות מספיק כדי לאפשר לך לעשות זאת. מקררים לפחות 2 או עד 4 שעות כדי שארוחת המצה תוכל לשתות בנוזל ובתיבול.
כאשר מוכן לבשל, להביא 4 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה מהירה בסיר גדול, רחב, lidded. טובלים את הידיים שלך לתוך מים קרים במידת הצורך, לגלגל את הבלילה לתוך כדורי אגוז בגודל. כאשר כל הכדורים מגולגלים והמים רותחים בזעם, להפוך את החום לרתיחה עדינה. בזהירות להחליק את הכדורים אחד בכל פעם לכסות את הסיר בחוזקה.
הפעל את החום למטה כדי מבשלים, ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, מבלי להסיר את הכיסוי. (הם יבשלו על ידי חום ישיר, כמו גם על ידי קיטור, מה שהופך אותם לנשוף להתנפח, והרמת המכסה תאפשר כמה קיטור כי לברוח.) להוציא כופתה ולחתוך אותו לשניים. זה צריך להיות קל, רך מבושל לחלוטין דרך. אם לא, המשך לבשל עוד כמה דקות.
הסר את הכדורים בעדינות עם רחפן או כפית גדולה מחוררת - הם שבירים מדי לשפוך לתוך מסננת.
כאשר כדורי מצות כמעט מוכנים, להתחיל את המרק:להביא את המרק לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את כדורי מצות, פטריות, אספרגוס ומבשלים במשך כ 5 דקות, עד שהירקות רכים.
באמצעות כפית מחוררת, מעבירים את כדורי המצה לקערות מרק רדודות ומצקת את המרק החם והירקות עליהם.
מקשטים עם בריכות שומר קצוצות שמורות.
אתה יכול לבשל את כדורי מצות עד 2 עד 3 שעות מראש.
מסננים אותם ומכסים עם קצת מרק כדי לשמור אותם לח לפני הגדרת אותם הצידה עד שאתה מוכן לחמם אותם.ניסוי ביצוע כדורי מצות עם מחית של ירקות אחרים, כמו סלק, גזר, כרישה, פטריות, או שאלוט. ירקות קלויים סופגים פחות לחות מאשר אלה מבושלים או מאודים (ולכן דורשים פחות ארוחה מצות, מה שהופך אותם קלים יותר). הם גם יותר טעימים.
Reprinted with permission from Jewish Holiday Cooking, A Food Lover ' s Treasury of Classics and Improvisations by Jayne Cohen. © 2008 Wiley