מרק עוף עם עשבי תיבול טריים
מרק עוף עם עשבי תיבול טריים הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרק עגבניות עם עשבי תיבול טריים, בשר חזיר ומרק ירקות שורש עם עשבי תיבול טריים, ו מרק סקווש קיץ עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות קצבים חוט, לקשור את השמיר, chervil, ופטרוזיליה יחד בחבורה אחת גדולה. (אם אתה משתמש טרגון, רק מפזרים אותו אחרי שאתה שופך את המניה לתוך הסיר.)
מניחים את חבורה של עשבי תיבול ב stockpot גדול מאוד יחד עם ציר עוף חתיכות עוף. הגדר את הסיר על חום גבוה ולהביא לרתיחה, ברפרוף את פני השטח כמו קצף עולה למעלה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים את המרק עד התרנגולות מבושלים רק דרך, כ 45 דקות. מבחן עבור doneness על ידי פירסינג ירך עם מזלג; המיצים צריכים לרוץ ברור.
בזהירות להסיר את חתיכות העוף מן המרק ולהניח בצד להתקרר.
הסר וזרוק את צרור עשבי תיבול.
מוסיפים את הבצל, הגזר והגזר לגזר הלבן למרק וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הירקות הם מאוד רך, על 30 דקות; מזלג צריך פירס די בקלות דרך חתיכת גזר (ראה הערה).
בעוד הירקות מבשלים, להסיר את העור מן חתיכות העוף ולמשוך את הבשר מן העצמות. זרוק את העור והעצמות. קוצצים בגסות את הבשר ומוסיפים אותו למרק, ומבשלים אותו במשך 10 דקות ארוכות יותר כדי לחמם.
הסר את הסיר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל טחון טרי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;