מרק עוף קוקוס תאילנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אסייתי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם פטריות קש, צ'ילי תאילנדי, גבעולי סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: מרק קוקוס עוף תאילנדי (טום קאה גאי), מרק עוף וקוקוס תאילנדי, ו מרק קוקוס עוף תאילנדי (טום קאה גאי).
הוראות
1
הביאו את הציר לרתיחה על אש בינונית בסיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את עלי הליים, הצ 'ילי, השום, הג' ינג ' ר והלימון גראס. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות כדי לתת לתבלינים להחדיר את המרק, כ -10 דקות.
יוצקים רק מספיק מים קרים לכיסוי (כ -3 ליטרים); יותר מדי יגרום לטעם המרק להיות חלש. זורקים פנימה את הטימין, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל, ומאפשרים לו לאט לאט לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות במשך 1 עד 1 1/2 שעות, מכוסה חלקית, עד לסיום העוף. בזמן הבישול, דלפו על כל הזיהומים העולים לפני השטח; הוסף עוד מעט מים במידת הצורך כדי לשמור על העוף מכוסה תוך כדי רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחת
8
מוציאים בזהירות את העוף לקרש חיתוך. כאשר שלה מגניב מספיק כדי ידית, להשליך את עור ועצמות; יד-לגרוס את בשר לתוך אחסון מיכל.
מסננים בזהירות את הציר דרך מסננת דקה לסיר אחר כדי להסיר את מוצקי הירקות. השתמש במלאי מיד או אם אתה מתכנן לאחסן אותו, הניח את הסיר בכיור מלא במי קרח וערבב כדי לקרר את הציר. מכסים ומקררים עד שבוע או מקפיאים.
גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא.
שמורת גוורצטרמינר עשויה מענבים נבחרים (ראשוניים). מתפוצץ עם ניחוח של דבש, ורדים אדומים ופירות טרופיים,עם זאת יבש ועשיר בחיך, יין זה מקסים לשתייה אחר צהריים חמים בפני עצמו או לזווג בארוחה עם עופות עשירים וקרמייםכלים. זה משחרר הן את הפה ואת האף ליצ ' י, עלה כותרת עלה ארומה תבלין.
The Gewurztraminer Reserve is made from selected (prime) grapes. Bursting with the aroma of honey, red roses and tropical fruit,yet dry and rich on the palate, this wine is lovely to drink on a warm afternoon by itself or paired in a meal with rich, creamy poultrydishes. It releases both to the mouth and the nose litchi, rose petal and spice aroma.