מרק פטל צונן
מרק פטל צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לך קרם מסחרי קרטון, סוכר, פטל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. נסו מרק פטל צונן, מרק פטל צונן, ו מרק אפרסק ג'ורג'יה צונן עם קרם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטל במיכל של בלנדר חשמלי; תהליך עד חלקה. לחץ דרך מסננת; להשליך זרעים.
יוצקים פטל מחית לסיר בינוני; מערבבים מים, יין, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב עם מטרפה תיל. כיסוי; צמרמורת מספר שעות.
מגישים מרק בקערות קינוח צוננות; מקשטים כל מנה בפרוסת ליים ופטל.