מרק פטריות וכרישה עם קרם טימין
צריך מרק צמחוני? מרק פטריות וכרישה עם קרם טימין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, קמח, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: כרישה, פטריות ותימין פירה, מרק כרישה, תפוח ותימין, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה-פטריות.
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם רק עד פסגות רכות טופס. מקפלים ב 2 כפיות קורנית. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות כדי למזג טעמים. (קרם טימין יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. אם קרם מפריד, לטאטא עד פסגות רכות מחדש טופס. )
הסר מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה לבוא לטמפרטורת החדר.
בסיר מלאי 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני, חום 2 כפות חמאה עד חם אבל לא מעשן. עבודה ב 2 קבוצות (להוסיף 2 כפות יותר חמאה לפני אצווה שנייה), לבשל פטריות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, כ 8 דקות.
באותו סיר מניות על חום מתון, חום שנותר 2 כפות חמאה. מערבבים כרישה, לכסות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים פטריות מבושלות, מפזרים קמח, ומערבבים עד שהקמח מופץ באופן שווה. מערבבים במלאי, ואז מלח, פלפל, ונותר 1 כפית קורנית. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום נמוך, להגדיר את המכסה פתוח, ומבשלים 20 דקות. (מרק יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.)
מחלקים מרק בין 8 קערות העליון כל חלק עם מנה של קרם טימין.
כרישה יכול להיות מחוספס-הם צריכים להיות שטף היטב לפני הבישול. קוצצים את החלקים הלבנים והירוקים החיוורים בלבד (החלק העליון הירוק הכהה מריר ויש להשליך אותו), ומניחים אותם בקערת מים קרים. מערבבים אותם במהירות כדי לשחרר לכלוך, ואז לתת להם לעמוד במשך כמה דקות כך חצץ יכול לשקוע לתחתית הקערה. הרם את הכרישה מהמים, משאיר את החצץ מאחור, ולהעביר אותם למסננת לנקז.