מרק פטריות עם כובעים למעלה מאפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פטריות עם כובעים למעלה מאפה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 602 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, שרי-שאלוט חמאה, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק פטריות עם מורלים וכובעי מאפה"", מרק שרימפס במאפה עלים, ו מרק פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך קצוות גזע קשים או דהוי וכל כתמים חבולים מפטריות. יש לשטוף פטריות נפוצות ולנקז היטב. (אם משתמשים chanterelles, לצלול במים קרים בעדינות להתסיס עם הידיים כדי לשחרר לכלוך.
מסננים, שוטפים מתחת למים זורמים, בעדינות לטפוח יבש עם מגבת.) פטריות קוצצים גס.
במחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים בייקון עד השומן מתחיל לעבד, על 1 דקה.
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מערבבים עד הבצל הוא צולע, על 3 דקות.
מוסיפים פטריות ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל שלהם מתאדה ופטריות מתחילות חום, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים קוניאק ומערבבים כדי לגרד חתיכות משחימים מתחתית מחבת וצדדים.
מוסיפים יין ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מרק וחוזרים לרתיחה, ואז מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, כדי לערבב טעמים, 20 עד 30 דקות.
בבלנדר, מחזיק את המכסה עם מגבת, תערובת מערבולת, חלק בכל פעם, עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה. מוסיפים שמנת, ואז מלח ופלפל לפי הטעם. צמרמורת, ערבוב מדי פעם, עד מרק הוא בטמפרטורת החדר, 10 עד 15 דקות.
מרק כפית לתוך שש מנות סופל עגולות או קערות ovenproof (1 1/4 - ל 1/2-גודל כוס; 3 1/2 ל 4 1/2 ב. רחב) כדי בתוך 1/2 אינץ ' של שפה.
על לוח מקומח קל, לגלגל כל פגז בצק עלים לתוך עגול 1 עד 1 1/2 אינץ ' רחב יותר מאשר העליון של מנות סופל.
מברשת ביצה בגבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה התחתון (בצד unscored) של כל עגול מאפה. בזהירות לעטוף כל עגול, ביצה בצד למטה, על צלחת כך שהוא לא נוגע מרק; לחץ על הקצוות בחוזקה סביב הצדדים של צלחת.
מברשת ביצה יותר קלות מעל צמרות בצק וצדדים (להשליך את הביצה הנותרת או לשמור עלשימוש אחר). הגדר מנות לפחות 1 אינץ 'זה מזה בתבנית אפייה 12 על 17 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד שהמאפה משחימים בעושר רב, 15 עד 20 דקות.
מגישים מיד, עם חמאת שרי שאלוט ומערבבים לחלקים ליד השולחן.
שרי-שאלוט חמאה: במחבת 8-10 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים 1/3 כוס שאלוט טחון ו 1/3 כוס שרי יבש לעתים קרובות עד שהנוזל מתאדה ושאלוט מתחילים חום, 5-8 דקות.
יוצקים לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
מוסיפים 3 כפות חמאה (בטמפרטורת החדר) כדי שאלוט ומערבבים. מחלקים לשש מנות שוות, עם הידיים שלך, לגלגל כל אחד לכדור. סדר על צלחת קטנה. כיסוי וצינה עד המשרד, לפחות 15 דקות.