מרק פיסטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לקופסת המתכונים שלך, מרק פיסטו עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 16 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 520 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא יהיה להיט באירוע החורף שלכם. אם יש לכם שעועית, שמן זית, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . הציון הזה די טוב. נסו את המרק של אחותי: מרק דלעת וכרובית קרמי , מרק עדשים לימוני ומרק כרישה שמנת אומגה 3 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הגזר והבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהבצל משחים קלות, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות ו-1 כף מלח ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים 7 כוסות מים, מכסים ומביאים לרתיחה. חושפים, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, קוצצים את השעועית הירוקה והקישואים וחותכים לחתיכות של 1/2 אינץ'. מערבבים לתוך המרק המוכן יחד עם השעועית והספגטי. מבשלים עד שהפסטה אל דנטה, כ-10 דקות.
כשמוכן להגשה, טורפים 1/3 כוס פסטו לתוך המרק. מצקת לקערות ומעליה את הפסטו הנותר.
מפזרים פרמזן ומגישים עם לחם, אם רוצים.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס