מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)
מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: סופה דה קאלבזה, סופה דה קאלבזה, סבולה ופנצ'טה, ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (אמפנדס פריחת סקווש).
הוראות
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור במרחק של כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
חותכים את פלפל הפובלאנו לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול והזרעים, והניח את הפלפל, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש עד שקליפת הפלפל השחירה ושלפוחית, כ -5 דקות.
מניחים את הפלפל המושחר לקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפל לאדות כשהוא מתקרר, בערך 10 דקות. לאחר שהתקרר, מקלפים את העור מהפלפל.
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקיפות, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את השום, מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד שהם מבושלים אך לא משחימים, ומוסיפים את הקישואים, התירס והגזר. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -15 דקות.
יוצקים פנימה את מחית העגבניות והמים, ומוסיפים את האפזוטה, קוביות מרק העוף ופלפל הפובלאנו הקלוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ -10 דקות.
עבודה בקבוצות במידת הצורך, יוצקים את המרק לתוך בלנדר ומערבבים עד חלקה.
יוצקים את המרק המעורב בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את פרחי הדלעת הקצוצים, ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השמנת, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.