קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)
מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: סופה דה קאלבזה, סופה דה קאלבזה, סבולה ופנצ'טה, ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (אמפנדס פריחת סקווש).

הוראות

1
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור במרחק של כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
חותכים את פלפל הפובלאנו לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול והזרעים, והניח את הפלפל, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש עד שקליפת הפלפל השחירה ושלפוחית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מניחים את הפלפל המושחר לקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפל לאדות כשהוא מתקרר, בערך 10 דקות. לאחר שהתקרר, מקלפים את העור מהפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקיפות, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את השום, מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד שהם מבושלים אך לא משחימים, ומוסיפים את הקישואים, התירס והגזר. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים פנימה את מחית העגבניות והמים, ומוסיפים את האפזוטה, קוביות מרק העוף ופלפל הפובלאנו הקלוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
EpazoteEpazote
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
עבודה בקבוצות במידת הצורך, יוצקים את המרק לתוך בלנדר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את המרק המעורב בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את פרחי הדלעת הקצוצים, ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השמנת, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פריחת דלעתפריחת דלעת
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.