קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)
מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: סופה דה קאלבזה, סופה דה קאלבזה, סבולה ופנצ'טה, ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (אמפנדס פריחת סקווש).

הוראות

1
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור במרחק של כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
חותכים את פלפל הפובלאנו לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול והזרעים, והניח את הפלפל, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש עד שקליפת הפלפל השחירה ושלפוחית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את הפלפל המושחר לקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפל לאדות כשהוא מתקרר, בערך 10 דקות. לאחר שהתקרר, מקלפים את העור מהפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקיפות, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את השום, מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד שהם מבושלים אך לא משחימים, ומוסיפים את הקישואים, התירס והגזר. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
5
יוצקים פנימה את מחית העגבניות והמים, ומוסיפים את האפזוטה, קוביות מרק העוף ופלפל הפובלאנו הקלוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
עבודה בקבוצות במידת הצורך, יוצקים את המרק לתוך בלנדר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את המרק המעורב בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את פרחי הדלעת הקצוצים, ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השמנת, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פריחת דלעתפריחת דלעת
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.