קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)

מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה)
מרק פרחי דלעת (סופה דה פלור דה קלבאזה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 303 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמנת כבדה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: סופה דה קאלבזה, סופה דה קאלבזה, סבולה ופנצ'טה, ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (אמפנדס פריחת סקווש).

הוראות

1
חממו את הפטם של התנור והגדרו את מתלה התנור במרחק של כ -6 סנטימטרים ממקור החום. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חותכים את פלפל הפובלאנו לשניים מלמעלה למטה; הסר את הגבעול והזרעים, והניח את הפלפל, חתוך כלפי מטה, על תבנית האפייה המוכנה. מבשלים מתחת לצלייה שחוממת מראש עד שקליפת הפלפל השחירה ושלפוחית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את הפלפל המושחר לקערה, ואוטמים היטב בניילון. אפשר לפלפל לאדות כשהוא מתקרר, בערך 10 דקות. לאחר שהתקרר, מקלפים את העור מהפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקיפות, 3 עד 5 דקות. מערבבים פנימה את השום, מבשלים ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד שהם מבושלים אך לא משחימים, ומוסיפים את הקישואים, התירס והגזר. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים פנימה את מחית העגבניות והמים, ומוסיפים את האפזוטה, קוביות מרק העוף ופלפל הפובלאנו הקלוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
עבודה בקבוצות במידת הצורך, יוצקים את המרק לתוך בלנדר ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את המרק המעורב בסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה את פרחי הדלעת הקצוצים, ומבשלים עד שהם מבושלים ורכים, 5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את השמנת, מערבבים היטב ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פריחת דלעתפריחת דלעת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.