אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, כל כך לתת מרק צדפות מנהטן של טיילר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, צ'וריסו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מרהיב. נסו מרק צדפות מנהטן, מרק צדפות מנהטן, ו מרק צדפות מנהטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד השומן הוא שניתנו והבשר מתחיל פריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הבייקון מהסיר ואת המילואים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
סיר
2
מוסיפים שליש מהשום ומיץ הלימון לטפטפי הבייקון ומבשלים עד שהשום ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
מיץ לימון
שום
3
הוסף קווהוגים, 2 1/2 כוסות מים והיין ולהביא לרתיחה. מכסים את הסיר ואדים את הצדפות עד שהן נפתחות, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
תוציא את הצדפות מהסיר. מסננים את המרק ושמורה. קח את הצדפות מהקונכיות שלהם, תחתוך אותם ותניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
מרק
צדפות
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר גדול מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום הנותר, ואת הצ ' וריסו ומבשלים עד הבצל שקוף, 4 עד 5 דקות. מערבבים את הקמח לתוך הסיר. מבשלים את תערובת הבצל והקמח במשך כמה דקות ולאחר מכן מוסיפים את מרק הצדפות ומביאים לרתיחה, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
סלרי
שום
מרק
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את העגבניות והסוכר, מערבבים היטב כדי לשלב, ואז לזרוק את פתיתי הפלפל, טימין, ופטרוזיליה. מתבלים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי. מכסים ומבשלים בבית רתיחה נמוכה עד המרק הוא טעים, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח ים
עגבנייה
פטרוזיליה
מרק
סוכר
טימין
8
עשר דקות לפני ההגשה, מוסיפים את הצדפות הקטנות ובייקון למרק. מכסים ואדים עד שהצדפות נפתחות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות Littleneck
בייקון
צדפות
מרק
9
מוסיפים את הצדפות הקצוצות שמורות. מערבבים היטב, עונה שוב, במידת הצורך, עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי, ומגישים מיד.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.