מרק צדפות ניו אינגלנד
מרק הצדפות של ניו אינגלנד עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 251 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. סע לחנות ותביא צדפות מנילה, חלב, אזובית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק הצדפות הטוב ביותר שלי בניו אינגלנד, מרק צדפות ניו אינגלנד, ו מרק צדפות ניו אינגלנד.
הוראות
ברגע שאתה מביא את הצדפות שלך הביתה מהחנות (רצוי יום אחד לפני שאתה עושה את מרק צדפות) לשטוף את הצדפות עם מים קרים ולאחר מכן לשים את הצדפות בקערה עם מים מלוחים מספיק כדי לכסות את הצדפות ( זה צריך לטעום כמו הים).
שים את הקערה במקרר שלך. במשך 24 השעות הבאות הצדפות שלכם יעשו את הקטע שלהן וישאבו את המים הנקיים ויגרשו את רוב החצץ שהן מחזיקות בין הקונכיות שלהן. אם הצדפות שלך הן באמת מלוכלכות, ייתכן שיהיה עליך לשנות את המים periodically.In סיר רחב או מחבת sauté עם מכסה, להוסיף את הצדפות יחד עם מים 1/2 כוס. מכסים ואדים מעל חום בינוני עד שכל הצדפות נפתחות.
הסר את הסיר מהחום ולחשוף.
הסר את בשר הצדפה מן הפגזים ולהעביר לקערה. זרוק כל צדפות שלא נפתחו. לאחר כל הצדפות כבר הפגיזו, לאט לשפוך את המניה צדפות על הצדפות, עוזב את הכף האחרונה או כך של מלאי יחד עם כל חצץ בסיר. שטוף את הסיר. להסעיר את תערובת הצדפות כדי לאפשר לכל חול להתיישב לתחתית הקערה, ואז לתת לו לשבת לרגע כדי לאפשר את כל החול להתיישב לתחתית. השתמש באצבעותיך או בכפית מחוררת כדי לגרוף את הצדפות מהחלק העליון של הנוזל להיזהר לא להפריע לחול בתחתית. ברגע שיש לך את כל הבשר מופרד, לתת את המניה כמה דקות להתיישב, ואז לאט לשפוך את המניה צדפות לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס, עוזב את החלק האחרון של המניה וכל חצץ מאחור. אתה צריך 2 כוסות מיץ צדפות, אם יש לך פחות, להוסיף מים כדי להפוך 2 כוסות.
מוסיפים את שמן הזית והבייקון לסיר הטהור ומטגנים עד שרוב השומן מרונדר מהבייקון והוא מתחיל להשחים (אך לא עד לפריך).
מוסיפים את הבצלים ואת sauté עד רך משחימים.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לטגן במשך 1 דקה. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף את מלאי צדפות וחלב.
להקציף יחד כדי לפזר את רביכה, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה, מרז ' ורם עלה דפנה.
שים את הסיר על חום בינוני ולהביא את הסיר לרתיחה נמוכה. אל תתנו למרק לרתוח. כאשר תפוחי האדמה רכים, להסיר את עלה המפרץ ולהחזיר את הצדפות לסיר. ברגע שהצדפות יש לחמם את המרק נעשה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.