מרק קיץ קר
מרק קיץ קר יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלון, שמן זית, חומץ יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. נסו מרק ירקות קיץ עגבניות קר, גספצ'ו ספרדי {מרק קיץ קר}, ו קיץ תרופה קר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלפפונים, בצל ירוק, מלון, צ ' ילה, סלרי, חומץ, עשבי תיבול, טפטוף של שמן זית, ומלח בקערה גדולה (המלפפונים ייתנו הרבה מיץ).
שים את הקערה בסיר גדול של מי קרח כדי לצנן במשך 30 דקות. בקערה אחרת, לשלב את היוגורט, 2-ספירה של שמן זית, לסחוט לימון, פטרוזיליה, ומקרר. כדי להגיש, כפית את המרק לקערות.