מרק קישואים וגרס
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק קישואים וגרס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, קישואים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק זוקיני-חמאה עם פסטו גרגיר הנחלים, קישואים ומרק גרגיר הנחלים מדיאטת הגמילה של ד " ר היימן במשך 10 ימים, ו פסטת קישואים האביב עם אפונה, כרישה & נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת חוטי הזעפרן ומבשלים על אש מתונה, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 7 דקות.
מוסיפים את הקישואים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד הזוקיני הוא מכרז, 10 דקות.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומבשלים עוד 5 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצל, קישואים וגרס מים לבלנדר.
מוסיפים את הקרם ו 1/2 כוס של המניה פירה עד חלקה. החזירו את המחית לסיר והתבלו במלח ופלפל. לחמם בעדינות את המרק ולצקת לתוך קערות.