מרק קישואים עם תבלינים קארי
המתכון מרק קישואים עם תבלינים קארי מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו בצל, כוסברה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו מקרל עם תבלינים קארי, קארי בקר עם תבלינים קלויים, ו קארי עוף Lahori עם תבלינים ותפוחי אדמה שלמים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים קישואים, מכסים ואדים עד למכרז מעט, 5 עד 6 דקות.
מחממים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה המומסת עד למכרז ושקוף, 5 עד 10 דקות.
מערבבים ג ' ינג ' ר מגורד, כמון, כוסברה, זרעי חרדל, קינמון טחון, כורכום, הל, פלפל קאיין, מלח ים ופלפל שחור בקערה קטנה.
מערבבים תערובת תבלינים לתוך בצל עד מצופה.
מערבבים קישואים לתערובת בצל; לבשל ומערבבים עד מחומם דרך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים מלאי ירקות על תערובת קישואים; מערבבים היטב. מבשלים עד ירקות רכים, 8 עד 10 דקות.
יוצקים תערובת קישואים לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה.
יוצקים מרק לתוך 4 קערות הגשה; מקשטים כל קערה עם 1 כף כוסברה ו 1 מקל קינמון.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.