מרק קישואים צונן
מרק קישואים צונן יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון צמחוני יש 78 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קישואים, מיץ לימון, נורת שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן, מרק זוקיני צונן, ו מרק קישואים צונן עם פורסלין.
הוראות
בצל קצוץ, שומר, ושום בשמן זית חם בתנור הולנדי גדול על חום בינוני - גבוה 5 דקות; מוסיפים קישואים, וחתיכות 3 דקות. מערבבים במרק ירקות ומים; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד ירקות רכים.
הסר מהחום. תהליך עם בלנדר כף יד 4 דקות או עד חלקה. מערבבים בחמאה, מלח, חומץ, גרידת לימון, ומיץ לימון.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. מכסים ומקררים 2 שעות או עד 2 ימים.