מרק קציצות בשר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מרק קציצות. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -22 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 259 קלוריות . והוא יספק כ 5 מנות. אם יש לכם ביצה, מרק בקר, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , וזה טוב. נסו את מרק Albondigas (מרק קציצות מקסיקני) , מרק קציצות ומרק קציצות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. צור 1-in. כדורים. כדורי בשר משחימים בסיר גדול; לנקז.
מוסיפים מרק, שעועית, עגבניות, גזר ותיבול איטלקי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
להוסיף פסטה; מבשלים עוד 10 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד והפסטה רכה. מקפיאים במנות של 1-1/2 כוס עד 3 חודשים.